Uw bedrijf is uniek en dat vraagt om eenzelfde strategie.

Over SOB

De Kern

Stichting Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs geeft bedrijfsadvies aan ondernemers die in een bijzondere bedrijfssituatie zitten. Of het nu gaat om bedrijfsopvolging, vernieuwing van de bedrijfsstructuur of een totaal andere situatie, SOB denkt met u mee. Samen naar de uitkomst.

Wij van Stichting Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs willen ondernemers echt verder helpen. Geen tussenliggende partijen met winstoogmerk, maar onafhankelijke adviseurs met ieder een eigen expertise. Professionele adviseurs die uw huidige bedrijfssituatie schetsen en analyseren. Om vervolgens te komen met een gedegen aanpak. Een aanpak die uw bedrijf omvangt en gaat tot in de kern. Het bijzondere van uw bedrijf benadrukken. En van daaruit verder.

Zo denken wij, zo helpen wij. Persoonlijk, pragmatisch en direct. Daar staat Stichting Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs voor.

Achter SOB

Stichting Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs werkt met onafhankelijke, ervaren adviseurs die de kunst van het ondernemen verstaan. Adviseurs met ieder een eigen expertise, een eigen kracht die ze ten volste zullen benutten wanneer ze u bijstaan.

Joop Akkerman en Erik hauser zijn het gezicht van de stichting. Zij treden voor de stichting naar buiten en zij zijn dan ook degenen die u bezoeken.

Joop Akkerman

Joop Akkerman

Joop Akkerman is directeur geweest van verschillende grote bedrijven en heeft bovendien geruime ervaring als adviseur. Een ondernemer in hart en nieren, met een pakkende persoonlijkheid.

Erik Hauser

Erik Hauser

Met ruim 20 jaar ervaring als DGA van diverse MKB-bedrijven en geruime ervaring als bedrijfsadviseur kan Erik zich als geen ander inleven in de belevingswereld van een MKB-ondernemer. Een bevlogen adviseur die weet hoe hij ondernemers kan helpen met hun bedrijfs-én persoonlijke ontwikkeling.

/et_pb_team_member]

Joop en Erik worden ondersteund door de Raad van Advies:
Allard Slagman

Allard Slagman

Rob Dragt

Rob Dragt

Werkwijze

Stichting Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs werkt door heel Nederland. Alleen samen kom je echt verder.

Joop Akkerman en Erik Hauser komen altijd eerst bij u langs voor een persoonlijke kennismaking. Samen met u wordt de huidige bedrijfssituatie besproken. Iedere situatie is uniek. Om u optimaal te kunnen helpen gaan Joop en Erik binnen de stichting op zoek naar dé aanpak voor uw bedrijf. Uw kennis met onze kennis verweven tot één groot krachtveld. En zo het optimale bereiken.